Zamieszczone przez Mihau
Zostaję wróżbitą.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez FicuBtw. jest tu jeszcze ktoś, kto nie przepada za sportem nazywanym Piłka Nożną? :diabelski_usmiech
Ale nie można tego nazwać sportem, bo toż to czysty biznes jest
A piosenka... cóż - będzie jajcarsko, ale nie podzielam opinii, że to jakis obciach.
Wolę to, niż Dodę, Marylę Rodowicz czy Edytę Górniak śpiewających jakieś hymny
Komentarz
-
-
ja się akurat cieszę z tego że będzie euro u nas i moim zdaniem przyniesie wiecej dobrego niz zlego.
piosenki sa jakie sa za jakiś czas i tak nikt o nich nie będzie pamietał a ludzie z innych krajów mają troche luźniejsze i bardziej humorystyczne podejście od polaków i pewnie to odbiora jako żart a nie wiochę.
dzięki temu że będzie euro sporo sie zmieni i tak jak kolega wcześniej pisal to zostanie. niestety my polacy potrafimy tylko narzekać i mówić jak to wszedzie jest pieknie a u nas tragedia.jak to mowią wszędzie pieknie gdzie nas nie ma....
co do gry reprezentacji to po ostatnich wyczynach chlopakow z borussi zaczynam nawet wierzyć że przy odrobinie szczecia i bez głupich błędów może uda się wyjść z grupy.BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsja się akurat cieszę z tego że będzie euro u nas i moim zdaniem przyniesie wiecej dobrego niz zlego.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
a ja myśle że tym odbrem akurat jest to ze paru naszych rodaków przy tym zarobi i juz zarabiają chociażby wszyscy który są związani z budowami od zwykłych pracownikow na budowie przez dostawców materiału nawet rolnikow którzy też są zatrudniani przy budowach dróg bo maja ciagniki ( tak jest na odciku ktory budują na wyjeździe ode mnie z miasta w strone wawy. na euro tez sporo ludzi zarobi hotele sklepiki knajpy,taxi itd itp. a to wszystko napedza gospodarke bo ten co zabarbia to wydaje jak wydaje to zarabia kolejny i tak to sie toczy. a ja swoim rodakom nie żałuję zarobku wrecz przeciwnie niech zarabiaja i niech sie bogacą w tedy wszystkim będzie lepiej
oczywiście sa tez minusy jak przekręty przy przetargach, niewypalcanie kasy dla podwykonawców itd ale tego sie niestety nie uniknie. moze niektorzy wyciągną wnioski i przy nast budowach tak już nie bedzie
ogólnie rzecz biorąc moim skomnym zdaniem jest dużo więcej plusów niz minusówBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Chciałbym, aby więcej było plusów, jak minusów... Ale to okaże się dopiero przy ostatecznym rozrachunku, a więc za ok. 1,5 - 2 miesiące... Bo do plusów nie zaliczę raczej zarabiania przedsiębiorców i "przekręciarzy" na przewałach związanych z jakością i terminem wykonywania robót, które miały być gotowe na Euro, ani związanych z przewałami na materiałach i paliwie, jakie niby zużywane są na budowach infrastruktury drogowej... Do plusów nie zaliczę również podnoszonych przez sklepikarzy i różnego rodzaju usługodawców cen na produkty i usługi, które biją głównie w mieszkańców polskich miast-gospodarzy Euro... Uważam, że jako kraj-jeden ze współorganizatorów imprezy osiągniemy sukces, gdy nie ośmieszymy się przed resztą Europy i nie będziemy później wytykani palcami i przedstawiani jako przykład tego, jak nie powinno wyglądać organizacja takiej imprezy, jak ME w piłce nożnej...Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71Do plusów nie zaliczę również podnoszonych przez sklepikarzy i różnego rodzaju usługodawców cen na produkty i usługi, które biją głównie w mieszkańców polskich miast-gospodarzy Euro...
Komentarz
-
Komentarz